referenSer

Här hittar du referenser och uttalanden om Lindas föreläsningar.  Läs gärna igenom om vad andra tycker om föredraget samt samarbetet . Kolla igenom och finn inspiration till ditt nästa evenemang!

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar så hör vi av oss så fort vi kan.


Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt!

Anette Mårs
Edge HR

Linda var en fullträff för oss! Hennes föreläsning var precis i linje med det vi just nu står inför och hennes sätt att förmedla viktiga tips och erfarenheter från andra företag på ett inspirerande sätt gav oss energi som vi hade stor nytta av i vår work shop på eftermiddagen! Toppen helt enkelt!Barbro Wretlind
Stockholm Exergi AB

När vi anordnade Handelskammarveckan 2017 anlitade vi Linda Hammarstrand som talare under seminariet: Företagskulturer som föder passion och bygger lönsamhet. Linda är en mycket intressant, medryckande och passionerad talare som tar med åhörarna in i kärnan på passion och företagskultur. Vi är mycket glada över samarbetet med Linda Hammarstrand och ser goda förutsättningar för framtida fortsatt partnerskap.

Mårten Westlund
Västsvenska Handelskammaren

Linda inledde Näringslivdagen 2017 med att bjuda våra 900 deltagarna på en riktig rivstart. Med ett engagerat föredrag om företagskultur tog hon alla med storm och fick av 80% av deltagarna antingen högsta eller nästahögsta betyg. Snacka om att göra intryck.

Magnus wernersson
Näringslivet Falkenberg