FöRELÄSNINGAR

Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt

Aldrig någonsin har det varit viktigare att ha en stark företagskultur där vi arbetar tillsammans och inte bara samtidigt. Denna föreläsning utforskar hur en engagerande företagskultur kan bli ert starkaste verktyg för framgång.

  • Lär dig hur en stark värdegrund inte bara ökar företagets framgång utan även dess attraktivitet. En positiv kultur fungerar som en magnet på arbetsmarknaden, lockar till sig lojala medarbetare, samarbetspartners och kunder.
  • Få konkreta exempel på metoder för att förbättra er arbetsmiljö och engagera era medarbetare långsiktigt.
  • Upptäck hur ni kan koppla värdegrunden till affärsresultaten på ett effektivt sätt. Lär er metoder för att säkerställa att er kultur bidrar till företagets övergripande mål och framgång.

Med sin sprudlande energi levererar Linda en föreläsning som inte bara inspirerar och motiverar utan också förvandlar sättet ni tänker och agerar på arbetsplatsen. Stärk ert team med nya perspektiv på effektivt samarbete, och lär er att arbeta tillsammans och inte bara samtidigt!

Att navigera i förändring

Välkommen på en rolig och meningsfull föreläsning som kommer förändra ditt synsätt på förändring för alltid!

Följ med Linda på en resa genom ”Förändringens 4-rum” av Claes Janssen där hon utforskar hur ni kan navigera genom förändring på ett väldigt bra och meningsfullt sätt. Den ger både insikten om var ni befinner er nu – och hur ni kan ta er därifrån.

I denna fartfyllda föreläsning kommer ni lära er:

  • Att omfamna förändring som en möjlighet till tillväxt och personlig utveckling.
  • Linda kommer att guida er genom de fyra rummen av förändring.
  • Ni kommer att lämnas med ett konkret verktyg för att hantera förändring i både ditt personliga och professionella liv.

”Förändringens 4-rum”, har aldrig varit mer aktuellt. Den avväpnar stressen och lär er att leda er själva genom förändring på ett väldigt bra sätt!

 VEM ÄR DU OCH VEM ÄR DE ANDRA?

I denna lättsamma och insiktsfulla föreläsning utforskar Linda DISC-teorin, ofta känd som teorin om de fyra färgerna. Har du någonsin känt dig osäker på att uttrycka din åsikt under ett möte, eller känt att någon annan tar för mycket plats med detaljer? Denna föreläsning hjälper dig att förstå både dig själv och andra bättre.

  • Linda illustrerar på ett underhållande sätt hur man kan känna igen och förstå de olika färgprofilerna inom DISC-teorin, vilket gör det enklare att identifiera beteenden hos kollegor, vänner och familj.
  • Med humor och värme berättar Linda om de olika personlighetstyperna och deras grundläggande egenskaper, vilket bidrar till en djupare förståelse för hur vi kompletterar varandra.
  • Kunskapen om de olika färgerna underlättar inte bara urvalet av lämpliga arbetsuppgifter utan stärker också kommunikationen med kollegor och kunder.

Med ett roligt och engagerande upplägg ger Linda dig verktygen att inte bara förstå, utan också värdesätta olikheternas rikedom. Denna föreläsning erbjuder värdefulla insikter som förbättrar både personliga och professionella relationer.