OM LINDA

Linda har över 25 års erfarenhet av HR och kommunikation från Stena koncernen. Där ansvarade hon för att levandegöra Stenas affärsfilosofi för deras 22.000 medarbetare världen över på direkt uppdrag av Dan Sten Olsson.  Linda har även varit en del av Clarion hotels ledningsgrupp med titeln "Director of Passion" med löftet att göra Clarion till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Under Lindas föreläsning delar hon med sig av sin enorma energi, kunksap och erfarenhet om hur man skapar en engagerad företagskultur där människor arbetar tillsammans - inte bara samtidigt. 

OM

 Linda

Linda har lång och bred erfanhet av ledarskap och hur man skapar vinnande team från stora organisationer. Hon liknar organisationer vid en stor stafett där varje medarbetare har huvudrollen på var sin sträcka - där alla har ett värde. Nu är hon en av Nordens mest eftertraktade föreläsare när det kommer till företagskultur och självledarskap. Med rubrikerna,  "Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt"  och, ”Så här kopplar ni värdegrunden till resultatet” fyller hon salen med hög energi, skratt och nya aha-känslor, hon lämnar garanterat ingen oberörd.

Linda brukar använda metaforen att företag är som ett stafettlopp där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka och att framgången vilar i överlämningarna. 

Hennes förmåga att sätta fingret på hur man skapar och leder en engagerad företagskultur gör henne unik och intressant att lyssna på. 

Med hennes erfarenhet, och den senaste forskningen, skapar Linda en sansationell närvaro hos alla i publiken och lämnar garanterat ingen oberörd. Genom hennes föreläsningar och utbildningar hjälper hon företag/kommuner med konkreta verktyg som bidrar till ett attraktivt varumärke.

Utöver föreläsningarna driver Linda sitt eget förtetag Culture Academy som hjälper organisationer att skapa en attraktiv företagskultur där människor älskar att vara och leva varumärket. 

Lindas
ENGAGEMANG