OM LINDA

HAMMARSTRAND

Linda Hammarstrand är expert på att skapa engagerande företagskulturer med mätbara resultat. Med över 25 års erfarenhet från företag som Stena och Clarion Hotell, omvandlar hon teori till praktik genom inspirerande föreläsningar. Linda hjälper organisationer att arbeta tillsammans och inte bara samtidigt.

Hennes föreläsningar är energifyllda och engagerande, långt bortom vanliga presentationer. Med bakgrund som Director of Passion på Clarion Hotel och ledande roller på Stena, vet hon hur man bygger starka team och kulturer som attraherar och behåller talanger. Dessutom arbetar hon aktivt inom dessa områden och sitter med i flera styrelser, vilket säkerställer att hennes budskap inte bara är tomma ord, utan baserade på praktisk erfarenhet.

Linda är också en erfaren moderator som gör varje event interaktivt och värdefullt. Hennes föreläsningar inspirerar till handling och visar hur man skapar en arbetsmiljö full av energi och engagemang. Låt Linda Hammarstrand visa er vägen till en mer sammanhållen och produktiv arbetsplats!